web analytics
Gå till innehåll

X-factor och House

Vi var i Skåne i helgen och jag ska ner igen i morgon. Sedan åker jag hem igen och glädjs åt Skördefesten som är i stan. Eller på hela ön rättare sagt. Det ska bli roligt. Hoppas bara på fint väder.

Jag och barnen hjälptes åt idag att städa övervåningen. Det går fortare om an hjälps åt. Sedan blev det att duscha av barn och sedan mig själv. Vi såg på -Factor. Egentligen är jag trött på sådana här program som nästan är likadana men det finns inte så mycket annat på TV ändå. Sedan är det ju ändå rätt så bra 😉

Ser på House nu och efter det blir det sängen för mig. Ska upp tidigt i morgon och sedan åka 30 mil för ett möte som tar en timma. Ska passa på och umgås med sonen när jag ändå är nere så det ska bli roligt!

Ni får ha en fin kväll alla som läser!

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: