web analytics
Gå till innehåll

Yoga ser verkligen avkopplande ut

Hej alla fina. Idag har det regnat här på Öland. I alla fall i Borgholm där jag bor. Det har varit små uppehåll men det har varit grått hela dagen. Nu verka solen ändå komma fram lite i alla fall. Skönt.

Jag satt här hemma i soffan och hade det allmänt tråkigt så jag satte igång en film faktiskt. Mitt på blanka förmiddagen. Det kändes rätt så bra att göra det kan jag tala om. Det är ju inte alltid man kan det så att säga. I filmen så fanns det en kvinna som höll på med Yoga. jag har alltid tyckt att det ser mycket avkopplande ut och har alltid velat testa det men jag har inte vågat ge mig i lag med det. Jag tror att det är osäkerheten sm sätter stopp.

Men visst ser det skönt ut med yoga? Man blir som en annan människa säg det. Man känner sig avkopplad och känner sig tillfreds inombords. Det är i alla fall vad jag har fått höra. Det finns bara så många positioner och i flera så ser det ut som att man ska vara vig och det är ju inte jag direkt. Jag har varit det en gång i tiden men det var längesedan. Men man kan ju alltid prova ändå. Det ska bli mitt nästa mål tror jag.

Ha en fin kväll.

Yoga

Publicerat den Kategorier Urban&I

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: