web analytics
Gå till innehåll

Vinterdag

 
Så här såg det ut när vi gick ut i förmiddags. Inte lite snö. Iaf så tycker inte jag det. De har lovet mer snö. Hur mycket vet jag inte men man har hört både 2 dm och 3 dm. Jag tycker det räcker med cm, men nej då. Det ska bara hagla ner massor med vit snö som ska läggas på vår gräsmatta.
Det är väl olika på vart man bor naturligtvis. De har utfärdat klass-2 varning i Örebro län. Förhoppningsvis så blir det inte det här.
Sambon var ute tidigare o skottade undan både utanför vårt hus samt grannarnas och deras parkeringsplats. Det var en hel del. Pontus ville vara med o åka med pappa så han sitter oxå i hytten. Han syns kanske inte men han sitter där 🙂

Hampus ville leka i snön medan pappa jobbade undan snön. Han var på vår tomt o sprang. Fredrik har ordnat med en liten kulle med snö sidan om huset o där var ju Hampus. Det var hans berg sa han. Han besteg det flera ggr under tiden vi var ute.

 
 Efter timmarna ute så åkte vi ner till stan. Gick in på apoteket för att hämta pappas medicin sen åkte vi upp till pappa en stund. Vi stannade tills han skulle äta middag sen åkte vi o handlade. Sen for vi hem o jag påbörjade middagen som blev hemmagjord lasagne. Åt o nu sitter jag här o skriver blogg.
Det är min dag så här långt. Nu ska jag ner till tvättstugan o ta hand om min tvätt. Ha en fin eftermiddag.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Vinterdag

  1. FixaDinBlogspot

    ha ha, vi har precis lika mycket snö här i värmland och det slutar ju aldrig snöa heller... När ska det bli vår???

    Visst är det kul när man får ploga med pappa, måste ju vara alla små barns dröm - tills de får testa och se hur trist och kallt det egentligen är! Fast vissa verkar gilla det fortsättningsvis också, grannens lilla son är en sån kille.

    Kram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: