web analytics
Gå till innehåll

En känd Youtube har gått bort :-(

Brukar ni hänga på Youtube? Det kan jag göra men oftast så lyssnar jag på musik där eller tittar på klipp från Britain got talent. Nu när jag gick ut på nyhetssidan på internet så läste jag att en ung kvinna dog efter en lungtransplantation. Hon hade fått en stroke. Kvinnan var en känd Youtube-profil vid namn Claire Wineland.

Jag visste inte vem hon var om jag ska vara ärlig. Har aldrig sett henne på Youtube men hon hade över 250 000 prenumeranter. Det som fick mig att heja till när jag läste artikeln var att hon bara var 21 år gammal. En ung kvinna som egentligen borde haft hela livet framför sig.

Så tragiskt och så ledsamt.

R.I.P Claire Wineland. Må änglarna sjunga för dig!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

19 reaktioner på ”En känd Youtube har gått bort :-(

  1. Lisa

   Saga Lundin? Henne vet jag inte heller vem det är. Men det är tragiskt när unga människor går bort.

   Svara
 1. lillank

  Fy stackars människa som tvingades lämna livet så tidigt! Jag brukar hålla till på Youtube ibland, men kände inte till henne. Så tragiskt!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.