web analytics
Gå till innehåll

Familjen

Jag har en stor skattgömma som jag är otroligt stolt över att få ha. Vi är en stor familj. Jag är gift och har 7 barn och 5 barnbarn. 

Jag är som sagt gift med en ölänning. Vi träffades 2005 och jag flyttade då ifrån Skåne där jag kommer ifrån till Borgholm på Öland. Jag hade fem barn med mig då jag var ensamstående med dom. Jag hade dom på heltid och de hade ingen pappa som visade något intresse för sina barn så vi hade inget att förlora.

André

Min äldsta är en son som heter André. Eller jag döpte honom till André men han har bytt till Adam. För mig kommer han dock alltid vara André 🙂 Han är född i december månad 1993. Han vägde inte så mycket när han kom till världen. Enbart 2400 gram och var 44 cm lång. Att han var liten var för att han föddes 4 veckor för tidigt. Allt gick bra.

André har två döttrar som jag tyvärr inte får träffa. Inte för André utan för deras mamma. Hon beslutade sig för att utesluta alla barnens anhöriga från deras pappas sida då hon slängde ut honom. Otroligt sorgligt men tyvärr inget jag kan göra. Jag älskar dessa två fina flickor lika mycket som mina andra barnbarn och hoppas attd e kommer förstå näör de blir äldre varför jag inte kunde få finnas i deras liv.

Här har vi Andrés döttrar. lilla Alizia som är född 2017 och lilla Amina föddes 2020.

Robin

Robin föddes 1997 och var 50 cm lång och vägde 3390 gram. Han har gett mig mina två äldsta barnbarn. Lilla Nellie och lille Sebastian. Helt underbara små troll.

Nellie och Sebastian

Nellie föddes 2015 och Sebastian föddes 2017.
Här sitter Robin med din familj. Sina 2 barn sambo och bonusdotter ❤ så jag fick ett barnbarn på köpet 😍

Stéphanie

Stéphanie föddes 1998 och var 49 cm lång och vägde 3700 gram. Här sitter hon med sin hund Ariel.

Benjamin

Benjamin är mitt mellersta barn och föddes 2002. Han föddes tvilling och vägde 3310 gram och var 50 cm lång. Han är idag själv pappa.

Liam

Här har vi Benjamins lille son Liam. Han föddes 2020.

Beatrice

Beatrice är tvilling med Benjamin så även hon är då född 2002. Hon vägde 2840 gram och var 49 cm lång.

Hampus

Hampus är född 2006 och var 50 cm lång när han föddes och vägde 4260 gram. Liten men samtidigt stor 🙂

Pontus

Pontus föddes 2008 och var 52 cm lång och vägde 3710 gram. Minstingen i min barnaskara.

Våra fyrbenta familjemedlemmar

Här sitter mina 4 hundar. Cindy, Sally, Mimmi och Corall. Dom är av rasen Cockerpoo, en blandning av engelsk cockerspaniel och mellanpudel.