web analytics
Gå till innehåll

Glad Påsk 🐣

Det närmar sig påsk. Hur ska ni fira? Själv får jag hem några av mina barn och barnbarn. Det ska bli så mysigt. Tyvärr kunde min äldsta son med familj inte komma. Både jag och hans syskon saknar honom. Hade sett fram emot att träffa hans nya familj. Tjejen han har träffat har 6 fina barn. Jag har alltså fått 6 bonus barnbarn. Kan man säga så?

Jag älskar barn. Det är dom som är framtiden. Dom ska man vara rädda om.

Vi ska fira påsken här hemma i Borgholm. Jag hoppas på fint väder så det kan bli en liten äggjakt utomhus.

Barnen har sin sista dag i skolan innan påsklovet. Den veckan är efterlängtad. Både av barnen och mig. Under den veckan ska jag försöka lära känna mig själv. Terapin jag går i har fått mig att fundera på vem jag egentligen är. Är jag samma person som många andra ser mig som? Är jag den personen som inte är värd något eller har jag någon betydelse här i världen? Tuffa och stora frågor som jag inte har svar på.

Jag önskar er alla en riktigt Glad Påsk!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: