Gå till innehåll

Grattis pappa ❤

Älskade pappa ❤ Idag är det din dag. Ett stort grattis! Du skulle fyllt 85 år och för 10 år sedan så trodde jag att vi skulle få möjligheten att fira dig på avdelningen där du bodde. Men istället så blev det att tända ljus och sätta blommor på din grav.

Blommorna valde Beatrice ut. Stora rosa rosor blev det. Sedan två ljus tända. Ett i varje lykta.

Saknar dig. Hade gett allt om jag kunde få ett sista samtal med dig. Det är något som jag saknar. Våra samtal. Jag saknar att höra dina berättelser om din barndom. Det var inga roliga berättelser i sig för du hade inte haft det så lätt men det var intressant att lyssna på.

Jag hoppas du har det bra där uppe i din himmel och jag hoppas änglarna har sjungit för dig ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: