Gå till innehåll

Ångest med tårar

Har haft en härlig helg där familjen var i fokus. Min äldsta dotter kom i torsdags. Hon ville att jag skulle följa med henne till läkaren i fredags. Samma läkare som jag har och som jag var hos för snart en vecka sedan. Då satt jag med panikångest. Denna gången var det Stéphanies tur och jag satt bara med. Ångestattacker satt i bröstkorgen på mig men kunde möta den.

I helgen så kom min näst äldsta son med familj hem. Jag fyllde år igår och det var så roligt att ha dom runt mig. Men då jag har mitt mående som jag har det just nu så orkar jag inte riktigt med hela vägen. Jag hade i alla fall en mycket rolig helg där vi pratade och spelade spel.

Idag har det varit bra men nu börjar jag känna att orken tar slut. Ångest som lurar, tårarna som bränner under ögonlocken. Varför kan jag bara inte få må bra en hel dag? Jag längtar till ikväll då jag kan få lägga mig och försöka komma till ro så jag somna.

Jag hoppas ni har det gott i alla fall ❤

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: