web analytics
Gå till innehåll

Årets första dopp

Det har varit en mycket fin och skön helg. Lugnet fick en att ta ett steg tillbaka och bara vara för en stund. Man glömmer inte helt det som sker runtomkring en men man kan få distans på det hela fast man är så nära så att säga. Men det är en svår balansgång. Ena stunden så är allt så enkelt och bra för att bara i nästa stund rasera.

Hur som helst så var vi på stranden i går- Det var så skönt väder. Vi åkte dit efter vi hade lämnat pappa för han var hos oss i går och åt lunch. Jättemysigt. På stranden var det mycket folk men vi fick ändå plats så vi satte oss i våra stolar och njöt av det fina vädret. Jag doppade till och med mig igår. Otroligt men sant. Det tar alltid tid innan jag doppar mig. Jag går på tå så länge jag kan, precis som om det ska hjälpa. Till sist doppade jag mig och sedan solade jag och bara njöt av värmen. Vi handlade glass innan vi åkte hem och det var till barnens förtjusning. Jag fångade inte alla på bild. Tvillingarna var också med men de var så snabba ner i vattnet så de var där mestadels.

En bild på våra katter med. Skruttan på det första och Sotis på det andra. 

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Årets första dopp

 1. Mib

  Heeej!
  Jaså är du sån badkruka!? 😉
  Det är nog för att det är långgrunt. Här har vi djupt på direkten och då hinner man inte gå på tå utan det är bara att sätta sig lite och sen skjuts ut i vattnet. Det är bra för Tjabolina som har så ont i sina fötter, men det funkar ju såklart inte när man har småbarn.
  Nu undrar jag ju förstås om det är nåt allvarligt som har hänt? Stor kram!

  Svara
 2. Smulan

  Ja jag är en badkruka, men när jag väl har kommit i så blir jag där en stund 🙂

  Ja lite saker har hänt. Tråkiga sådana men man får ta en dag i taget. Kram kram

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: