web analytics
Gå till innehåll

Att vara stark i tröttheten

Idag är ingen bra dag. Har varit mestadels rastlös. Inte fått mycket gjort. Jag ville ta en långpromenad i detta fina väder som vi äntligen har fått men min ångest satte stop för det. Jag ville så gärna men jag fegade ur. Så otroligt jobbigt för det känns som att jag är fast i mig själv. Jag avundas alla er som bara kan öppna ytterdörren och gå dit era fötter leder er. Jag har tagit små promenader med hundarna i alla fall. Alltid något.

Just nu känner jag mig fruktansvärt maktlös. Det händer saker och ting runtomkring mig som jag inte kan styra. Då är det svårt att förändra. Ibland känner jag mig som världens sämsta människa. Jag klarar ju inte av någonting utan att jag ska dala. Dock så dalar jag för att jag har försökt att hålla mig stark för länge. Det är som en stock som man håller ovanför huvudet. Man orkar inte hålla den i evigheter. Armarna blir trötta och stocken faller. Det är väl det som har hänt med mig. Jag har en fallande stock ovanför mig. Gör allt för att ducka.

Ibland hatar jag att vara jag. Trivs inte med mig själv ibland faktiskt. Mycket för att mitt förflutna krockar med min framtid just nu. Att bryta sig loss från tankar som man haft om sig själv och börja tänka annorlunda är inte så enkelt som många tror.

Jag vet att jag tjatar ibland i min blogg men det är så skönt och få ur sig det man tänker.

Jag hoppas att ni alla har fått vackert väder idag. Det är ni värda. Kram kram!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: