web analytics
Gå till innehåll

BlackJack i Borgholm

Ett tag sedan jag var här inne sist. Dagarna går och tiden bara flyger förbi. I onsdags var vi nere på stan och kikade på BlackJacks som skulle stå för underhållningen på sommarkvällen här i Borgholm. Vi började med att ta och äta på Pizza Planeten här i stan. Han som stod och tog emot beställningen har vi råkat ut för flera gånger.

En gång så beställde jag falafel med sallad. När sambon skulle gå ner och hämta maten så fick en EN falafel i en servett. Det var den middagen jag skulle få. En annan gång när vi var nere och skulle äta så beställde jag för oss alla. När maten kom ut så fick Robins kompis Davy inte sin.

Jag går fram och frågar när han ska få sin mat så får jag till svar att vi hade inte beställt den vilket jag hade. Den var till och med den första jag beställde. Under tiden vi väntar på Davys mat då så kommer det in en kille som ska hämta pizzor som han beställt. Han får fyra stycken och han blir stående kvar. Det kan jag förstå att han gjorde för han hade beställt 7 st men fick bara 4.

När vi ätit vår mat så gick vi ner till stan. Vi ville ha bra platser denna gång. Det är jobbigt att stå bakom några som inte låter en annan titta förbi dom och upp till bandet som spelar. När vi kom ner så såg vi en bänk på andra raden. Den var tom förutom att det låg en dyna på den.

Mina två barn satte sig på bänken. Inte på dynan utan bredvid den. Då kom det en lite större kvinna och schasade bort mina barn för det var en bänk som de hade "paxat". De hade lagt dynan där för att det skulle komma folk. Då blev jag lite irriterad. Inte på att hon "paxat" bänken till folk som ännu inte var komna utan för sättet hon behandlade mina barn på.

Jag satte mig på bänken och sa: Ja SKA komma. Vi är här nu!

Klockan var 18:15 och underhållningen började inte förrän 19:00. Tänk om alla skulle gjort som hon. Gå ner en timme innan och lägga dynor på bänkarna för jag och släkten ska få plats på bänkarna?! Det fungerar inte så.

Sen var jag kanske dum för när det inte var lång tid kvar innan underhållningen skulle börja så gick jag från bänken och satte mig i våra medhavda stolar. Bänken fylldes snabbt.

Igår var det en lugn dag. Vi fick gäster på kvällen. Det blev grillning och lite prat.

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: