Contournextone – en mycket bra blodsockermätare

Jag blev så glad när jag fick se att jag var en av de utvalda till att testa CONTOUR®NEXT ONE och CONTOUR®DIABETES-appen. Det tackar jag Smartson för. Själva blodsockermätaren var väldigt enkel att komma igång med. Den är bättre än de jag tidigare har haft. Enkel att ta med sig och lätt att ha i fickan.

Det bästa med denna blodsockermätare var att man kan synka resultatet direkt in i CONTOUR®DIABETES-appen. Det som är mindre bra är att den inte alltid gör det automatiskt men för mig var det inga problem ändå för man kan göra det manuellt med några få klick. I appen kan man sedan skriva dit vad man har ätit och man får en kurva som visar hur dagen har varit. Om värdet är för högt eller om det varit för lågt.

Jag tog mitt värde efter frukosten och har inte hunnit ta min promenad så mitt värde var rätt så högt. Det syns på bilden nedan.

Jag har dåligt minne rätt ofta under dagarnas gång men det är för att jag har så mycket runtomkring mig förmodligen. Därför blev jag så glad när jag fick något som underlättade mina stick under dagen. Jag kan varmt rekommendera denna CONTOUR®NEXT ONE och CONTOUR®DIABETES-appen. Av mig får den 4 stjärnor av fem!

Contournextone

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *