web analytics
Gå till innehåll

Dag 01 – Vem är jag

Då var det dags för min 30-dagars lista. Den första rubriken är otroligt svår att svara på men jag ska göra mitt bästa.

Jag är en sjubarnsmamma som är farmor till fyra barnbarn. Ett femte kommer vilken dag som helst. Jag är född skåning men har bott på Öland i 15 år. Det var här min man bodde så jag tog mina fem barn som jag hade 2005 och flyttade till Borgholm och här har vi bott sedan dess.

Livet har inte variot så enkelt för mig. Jag har en tung ryggsäck att bära och jag har fått kämpa mig fram i livet. Stora hinder har det funnits och ibland så förstår jag inte själv hur jag har orkat. Men man orkar mer än vad man tror.

När jag träffade min man så var jag ensamstående med fem barn. Den äldsta var 11 år och mina yngsta var 2 1/2 år. Innan dess så var jag ensamstående i några år.

Jag är kreativt lagd. Skapar gärna med händerna. Älskar att skriva, pyssla, läsa och gå ute i vår vackra natur. Med mig har jag gärna min systemkamera. Har varit dålig på att använda den nu ett tag men ska försöka ändra på det nu.

Jag är diabetiker och lever med fibromyalgi. Ständig värk i kroppen. Ibland mer och ibland mindre. Jag försöker dock inte gnälla för det hjälper aldrig. De gånger jag gör det så jag verkligen ont.

Jag dalar ner i depressioner ibland och lever med ångest. Behandlas just nu för PTSD. Har en hel del erfarenheter som jag inte ens önskar min värsta fiende. Det är en tuff behandling. I alla fall så tycker jag det- Att gå emot sina rädslor och prata om sådant man aldrig har yttrat tidigare är inte så enkelt.

Det var lite om mig. I morgon kommer det tio sanningar om mig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: