Gå till innehåll

Dag 07 – 3 artister jag gillar

Denna rubriken var faktiskt svår för jag tycker om så många artister. Men jag får ta dom som jag lyssnar på mest då. Jag är egentligen allätare men ska jag välja musik som jag ska lyssna på när jag vill varva ner eller så....så blir det mestadels country.

Johnny Cash är en man som har gjort många bra texter och jag älskar hans mörka röst. Han sjunger låtar som handlar om livet och det får mig att lyssna. Walk the line är en klar favorit men det finns en som han gör sååååå bra. Det är ingen låt som han själv har skrivit men man kan tro att den r skriven om honom. När han sjunger den så greppar den tag i min själ. låten heter Hurt och är en låt som ni borde lyssna på om ni inte redan har gjort det. Lyssna på texten.

 

Dolly Parton är en underbar människa som vågar vara sig själv. Om man nu kan säga att hon är sig själv med tanke på smink, hår och kläder som hon har, men jag tycker att hon är det. Hon vågar vara den hon vill vara och hon bär på ett levande budskap: Var som du är! Du duger!

 

Reba Mcentire är en kvinnlig countryartist som jag bara älskar. Hon har humor som jag verkligen älskar. Sedan är hon även en riktig sydstatare. Man kan jämföra Texas med Skåne. Skåningar har en dialekt som sticker ut en del och det gör även borna i Texas. Förstår ni vad jag menar?

16 reaktioner på ”Dag 07 – 3 artister jag gillar

  1. Lisa

   Ja det var svårt att välja bland dom alla men jag tog dom jag lyssnar på mest 🙂

   Svara
  1. Lisa

   Ja jag älskar hennes musik. Har varit på 3 av hennes konserter och det har varit så bra!

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: