web analytics
Gå till innehåll

Dag 12 – Min sommar

Den rubriken kom ju lägligt med tanke på att sommaren har börjat. Som vi alla vet så känns sommaren väldigt kort med tanke på att man tycker vintern är så otroligt lång. Jag tycker att vi människor stressar för mycket och det är aldrig bra för kropp och själ. Jag känner ju mig själv och jag mår inte bra av att stressa.

Jag försöker ta dagarna som de kommer och göra det bästa utav dom och det gäller för hela året. Men just under sommaren så är det extra viktigt. I alla år så har jag försökt att vara hemma med barnen under sommaren och det är bara en sommar som jag har jobbat faktiskt. En del kallar mig lat och de säger att jag orkar inte jobba men det är inte därför som jag inte jobbar under sommaren. Eller jobbade ska jag kanske säga. Idag har jag inget jobb mer än skrivjobb som jag kan göra hemma vid min dator.

Under sommaren så går vi och badar i havet. Solar på stranden. Barnen leker och jag har med mig en bok som jag läser. Vi spelar spel och är ute i vår trädgård. Fikar med saft och hembakade bullar. Barnen hoppar på studsmattan och jag sitter antingen och tittar på dom eller så läser jag i min bok. Njuter av stunden som är med andra ord.

Vi kan gå ner till stan. Köpa en glass och se på turisterna som har kommit till ön. Gör ett besök i hamnen och sitter på bryggan och tittar ut på alla fina båtar som har anlänt. Vi går till pappas grav och vattnar. Sätter en blomma och går sedan vidare till minneslunden. Det blir skogspromenader där kameran sitter runt halsen. Lekplatsen får besök och ankorna får bröd.

Vi bor på Solens och vindarnas ö. Vi tar vara på vad naturen ger oss. Det är så vackert här på somrarna och vi försöka andas in det och skapa lugn inom oss själva genom att inte stressa.

Bad Bad Bad Bad Böda sand Böda sand Böda sand Bad Böda sand Sjöstugan

13 reaktioner på ”Dag 12 – Min sommar

  1. Anna

    Härliga bilder! Så mycket sommar över dem, i övrigt låter det som en fantastisk sommar, att ta det som det kommer, är den bästa sommaren, alla dagar!

    Svara
  2. Paulina

    Jag försöker bara njuta så mycket det går av sommaren. Åker typ aldrig utomlands under sommaren, då jag tycker den svenska sommaren är så fin🌸

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: