web analytics
Gå till innehåll

Dag 24 – Min familj

Jag skulle varit klar med denna lista för längesedan men under sommartid så är man hellre ute än sitter inne vid datorn. Alla sover just nu förutom Fredrik som är på jobbet.

Detta inlägg ska handla om min familj. Jag har 7 barn. Min äldsta son André blir 25 år i december. Inte klokt vad tiden har gått. Min lille krylltott har blivit stor. Han var lite stökig som barn. Väldigt hyperaktiv och hade alltid något på gång. Han var mycket nyfiken på allt och ville testa sig fram. Vilket kunde bli farligt ibland.

Jag var ensamstående med honom redan när han låg i magen. Pappan stack en vecka innan han föddes. André skulle egentligen blivit född o januari året efter men fyra veckor innan beräknad förlossning så föddes en liten lintott. Han berikade mitt liv något enormt.

Tre år senare så väntade jag mitt andra barn Robin. En mammagris som gick dit jag gick. Jag träffade mitt tredje barns pappa under graviditeten med Robin. Vi flyttade ihop och när min son var 7 månader så blev jag gravid med min äldsta dotter Stéphanie. Dock så blev jag ensamstående mamma till dessa tre barn när mitt yngsta barn var några månader.

Jag tog mina barn och flyttade in till Eslöv i Skåne och levde våra liv där. Jag jobbade heltid för att kunna försörja mina tre barn. Någon pappa till barnen fanns inte. Det var pappornas egna val.

När min dotter var fyra år så träffade jag tvillingarnas pappa. Han stack också under graviditeten. Jag var i sjunde veckan och han lös också med sin frånvaro. Tack och lov. Dock så fanns han ändå i bakgrunden. Via dator och förföljelse med bilen. Mer om det kommer i kommande inlägg i min 30-dagars lista.

Hur som helst så var jag ensamstående med fem barn. Alla under tio år. Jag kämpade igenom dagarna och jag tycker att jag klarade det rätt så bra. Tittar man på barnen idag så har jag lyckats bra anser jag. De är duktiga!

Jag träffade Fredrik när min äldsta dotter var 4 1/2 år. Vi har fått två barn tillsammans. De är 12 och 10 år idag. Vi lever i Borgholm och är en stor familj som bor i ett och samma hus. Vi älskar det.

Min äldsta son avtjänar ett fängelsestraff på 18 månader. Han har som sagt gjort saker som inte varit så bra. Han försöker göra det rätta nu för sig själv och för sin familj skull. Han har en flickvän och en dotter på snart 8 månader som väntar på honom.

Robin har två fina barn och en flickvän. Det har gått väldigt bra för mina barn oavsett vad andra här runtomkring tycker.

Jag älskar min stora familj. Skulle inte vilja ha det annorlunda. Jag är 46 år och har sju barn och tre barnbarn. Det är härligt och kunna följa både barn och barnbarn på vägen.

Allt har inte varit en dans på rosor men mer om det i kommande inlägg i 30-dagars listan. Ha en fin dag!

Sjubarnsmamman

8 reaktioner på ”Dag 24 – Min familj

  1. Lexochlogan

    Tufft att uppfostra barnen själv, men du verkar lyckats bra. Skönt att du har någon att dela ditt liv med nu och som kan hjälpa dig med barnen lite i alla fall även om du klarar det galant

    Svara
  2. Viktor Högnäs

    Intressant att få läsa kring detta med dina barn och familj! 🙂 Allt är inte en dans på rosor, men hur vore det om det vore så? Man älskar lite extra, om det är en liten utmaning!

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: