web analytics
Gå till innehåll

Det tog bara 18 år

Igår frågade jag Fredrik om vi skulle ta oss till stranden som idag. Han tyckte det med. Vi tog med oss vars sin stol och tog en plats i skuggan. Jag tog mig ett dopp direkt. Jag är ofta en badkruka och tar lite tid innan jag doppar mig men idag som igår gick jag direkt i. Det var så skönt. Sedan solade jag en stund och tog ett nytt dopp för att sedan sola bort en stund till. Under tiden satt Fredrik i skuggan och läste en bok.

Det var inte många som var där o badade men det brukar vara lugnt där. Det är så lugnt och skönt. Jag måste erkänna att det var avkopplande. Det är första gången som vi har satt oss på en strand utan småbarn. Visserligen har barnen blivit större men det är ändå ett ansvar man har som vuxen förälder. Jag kunde bada och sola i tysthet. Helt underbart! Det tog bara 18 år hahaha.

hoppas du har haft en lika fin dag som mig. Kram kram!

2 reaktioner på ”Det tog bara 18 år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: