web analytics
Gå till innehåll

Drömmen om Italien

I kväll är det säsongspremiär för TV4:s nya dokusåpa ”Drömmen om Italien”. Ett par har lämnat sin 5-månaders dotter hemma medan dom ska vara i Italien i 10 veckor. Om jag får säga min mening så tycker jag att det är för jäkligt. Har man skaffat barn till världen så ska man göra det bästa för dom. Jag tycker inte att det bästa för denna flicka är att föräldrarna sticker i väg o lämnar henne i 10 veckor.

Man kan inte få allt. Inte samtidigt iaf. De borde ju ha visst innan de sökte till programmet att de hade ett barn! Nej tummen ner för mig iaf till detta par! Det står  i aftonbladet att de skulle ha sagt att dottern har varit mycket hos mormor o morfar så det var tryggt att lämna henne där.

Ja. Barnet är bara 5 månader o de har tydligen lämnat i väg henne tidigare. Skrämmande i mina öron. Att komma med ursäkten att de gör det för dottern skull då de vill att hon ska få uppleva en annan kultur då hon blir äldre. Då kunde de ta med henne när hon var äldre i stället!

Jag skulle aldrig få för mig att resa ifrån mina barn så länge då de var så unga. För mig går barnen i första hand hela tiden. De behöver inga föräldrar som reser till ett annat land i så många veckor utan barnet utan de behöver närkontakten och kärleken från sina föräldrar.

Jag kommer i håg när jag fick mitt första barn. Jag var 21 år gammal och sonen hade kolik. Jag fick inte sova om nätterna och på dagen var det lite vila. När sonen var 1 1/2 månad gammal ca så hade några vänner till mig biljetter till Euro Way som båten hette. Den gick till Tyskland o det var över en helg. Jag fick den ena biljetten.

Mamma  o pappa skulle ta hand om min son. De tyckte jag behövde komma i från o vila upp mig. Jag åkte i väg men det var hemskt. Ja skönt samtidigt iofs för jag fick sova hela 5 timmar på natten. I ett sträck. Så mycket hade jag inte fått sova på evigheter. Jag sov i normala fall 2-3 timmar per natt. Jag var slutkörd med andra ord.

Jag saknade min pojk någor så grundligt. Det var skönt att komma i väg men det var lika skönt att få komma hem o då gällde detta bara en helg. VI åkte på fredagen o kom hem på söndagen.

Ja ja. Alla är vi olika. Skönt är det för tänk om alla skulle lämna bort sina barn för sina egna drömmars skull.

Idag är Beatrice hemma från skolan. Hon har ont i huvudet. Småpojkarna är lediga idag så det springer 3 barn hemma idag. Resten är i skolan.

Idag ska jag fortsätta min träning. Det är långpromenad som gäller idag. Vädret ser ut att bli fint idag ,en det är kallt. Ska bli skönt iaf att gå en sväng sen.

Ha en fin dag!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.