web analytics
Gå till innehåll

Enorm saknad ❤️

Vaknade I morse med tomhet. En känsla som är så fruktansvärt jobbig att ha. Men jag förstod varför. Idag är det 5 år sedan min bästa vän Carina gick bort. Saknaden är så stor.

Älskade Älskade Carina. Du är så saknad ❤️ Minns stunder vi hade tillsammans. Vi kunde sitta i flera timmar och bara prata. Ibland kunde vi sitta tysta men ändå få sagt så mycket. Du var den syster jag valde att ha i mitt liv. En tvillingsjäl.

Kommer du ihåg när vi tog barnen i bilen och körde in till stan bara för att köpa fika till barnen? Vi gjorde bilresan till ett äventyr. Vi sjöng till musiken. Barnen höll för öronen hahaha...vi hade roligt i alla fall.

Jag minns alla semlor vi åt. Varje måndag blev det en semla. Det var både gott och onyttigt, men vi njöt av dom haha. Tänk alla middagar vi stod och gjorde till vår stora familj. Du hade 4 barn, jag 3. Sedan kom tvillingarna och dom blev du fadder till. Du hjälpe mig mycket. Du fanns där alltid. Ibland hade du tvillingarna över en helg. Du var så glad över att ha dom och Benjamin och Beatrice älskade att springa hos dig.

Älskade Carina. Du finns i mitt hjärta för alltid. Saknar dig så otroligt mycket. Älskar dig. Hoppas du har det bra där du är ❤️

Röda rosor och ett tänt ljus till dig. Du är solen ovan molnen.
Saknaden är så stor 😪
Det blev min årliga semla. Äter den med dig i mina tankar 🥰

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.