web analytics
Gå till innehåll

Ett stort GRATTIS till min 6-åring

Idag för 6 år sedan hade vi snö och is på gården och jag fick gå försiktigt till bilen så att jag inte halkade. Det var morgon, klockan var 7 på morgonen och jag hade börjat få värkar. Hampus ville ut. Fredrik körde och jag var rädd för att jag skulle bli stående på bron eller i värsta fall få kryst värkar så det blev födsel på bron, men han höll sig inne i värmen.

Vi var framme 07:26. Kommer ihåg det som om det var i går. När jag öppnar bildörren och ska gå ut ur bilen så går vattnet. Något blöt kom jag upp på avdelningen och där tog en sköterska emot oss. Precis när jag skulle hälsa på henne så fick jag stanna upp och luta mig mot väggen för jag fick en värk.

Vi fick ett rum och värkarna kom allt tätare och var starkare. Klockan 11:11 så kom det en liten gosse ut. Han var inte så liten egentligen. Han vägde 4260 gram och var 50 cm lång. Att han var så stor berodde på mitt socker. Fast han var stor så fick han ligga på neonatalavdelningen och sola. Hans värden var höga och han hade ett blåsljud på hjärtat. Men han var välskapt i övrigt.

Idag har vi firat min 6 åring.Vi började i morse med att sjunga för honom. Han sov som en stock när vi kom men han vaknade och var något yrvaken när han fick sitt första paket samt frukost på sängen. Han älskar kaviar så det fick han på en macka samt chokladmjölk i ett glas. Sedan var det dags att åka till dagis. Där fick han äta på en speciell tallrik och dricka ur ett speciellt glas.

Väl hemma så fick han ännu ett paket och sedan kom farmor på besök. Jag hade gjort tårtan tidigare på dagen.Han hade önskat sig en jordgubbstårta med kinderägg. Det blev som det blev men han blev nöjd i alla fall. Farmor kom med paket som han blev lycklig över. Det var en Nerf pistol och lego samt dumlekolor som han älskar och en jättefin pyjamas.

Av oss fick han även en Nerf. De lär bli använda då han älskar dessa leksaker. 3 olika lego fick han och DVD filmer. Han fick även dumlekolor av oss med men de fick han inte äta idag. Han hade förmodligen fått ont i magen annars. Jag tror att Hampusen blev nöjd. Han har lekt med sina syskon och haft det jätteroligt.

GRATTIS HAMPUS

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: