web analytics
Gå till innehåll

Familjemedlemmar

Här är våra katter. Det enda dom gör är att äta, leka och sova.  Den vita som är överst är Skruttan. Hon är en lekfull katt som är mycket nyfiken av sig. Hon vill inte missa någonting och hon älskar handfatet inne på toaletten. Speciellt omd et kommer lite vatten där med.

Den svarta katten är Sotis, men oftast så säger jag den lille svarte när jag ber någon se vart han är. Det har bara blivit så. VI fick honom när han var några veckor gammal. Hans mamma hade förmodligen stuckit ifrån honom och det var mitt i vintern. Han hade ingenstans att ta vägen så vi tog hand om honom. Han är lite dum om jag får säga så. Han tror han är osynlig. När man kommer i trappan så lägger han sig rak lång på ett trappsteg och så tror han att vi inte ser honom. Han ligger med huvudet tryckt ner med öronen upp och han lyssnar. Han är där Skruttan är i stort sett.

Katter är härliga djur. De har sina personligheter dom med. Alla barnen älskar dessa katter men Beatrice är väl den som inte kan låta dom vara. Hon går med dom som om de vore bebisar och de njuter naturligtvis av välfärden. Den svarte brukar lägga sin ena tass ut mot ryggen på Beatrice och den andra på bröstkorgen sen lägger han huvudet mot hennes arm och blundar och njuter.

Idag var Beatrice i skolan. Hon fick vara hemma i går för hon mådde dåligt. Hon kräkte och frös, men började känna sig bättre i går kväll och i morse var hon pigg. Hon ville till skolan och det har gått bra.

Själv fryser jag om vartannat, men det är ändå bättre än i går. Då var jag fruktansvärt trött. Jag har ont i halsen fortfarande och det känns som att det river men jag går mot bättringsväg. Bara förkylningen släpper så.

Idag har jag inte gjort så mycket ärligt talat men jag får ta igen det i morgon i stället. Vad har ni själva hittat på med då? Ha en fin kväll go vänner!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

3 reaktioner på ”Familjemedlemmar

 1. Mina dagar

  Åh, jag älskar katter, lyllos er som får ha två!
  Men våran Bosse kanin är också mysig!
  Hoppas du blir bra snart från förkylningen! Jag hade nått liknande för några veckor sedan men det gick snabbt över:)

  Ja vad har jag gjort idag?
  Jobbat från 6.30-12.00
  slappade hemma innan jag hämtade dottern.
  Varit på sk. klädförsäljning/homeförsäljning hemma hos en kompis. Härliga kläder men jag lyckades hålla mig från att köpa nått.
  Kram Eva

  Svara
 2. Anna

  Vilka söta katter, brukar tänka på va bra alla djur har, dom behöver inte tänka på någonting, dom får allt serverat och sen bara tänka på sig själva.
  Hoppas ni inte blivit sjuka nu, kram

  PS: jag har tränat, träffat en vän, och gett blod 🙂

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: