web analytics
Gå till innehåll

Förlovningsdag

Igår hade jag o sambon vår förlovningsdag. Vi förlovade oss i Nyhavn i Köpenhamn 2006. Vi bodde på Scandic hotell och hade rum nr 13. Många tycker att det talet är ett oturstal men för mig så är det precis tvärtom 😉

Ärligt talat så tyckte jag att Danmark var som allt annat. Ärligt talat så har jag svårt för språket (förlåt) men det danska folket är en av de vänligaste som finns. Nu idag kan jag faktiskt sakna Danmark ibland.

Vi har åkt dit en gång efter vår förlovning där och fler ggr lär det bli.

I går bjöd Fredrik ut mig på Sinus. Vi åt medelhavs buffé och hade havet som utsikt. Helt underbart. Efter maten så gick vi vidare till Strandbaden (låg lite längre bort)där de hade karaoke.

Iris hade barnen. De var på cirkus så de hade oxå roligt och trevligt. Hampus tyckte getingarna var roliga. Jag trodde jag hörde fel när han sa getingarna men han sa det, men han menade getterna 😉

Pontus brukar mysa hos mig innan han ska sova. Han brukar dricka sin välling och pilla mage 😉 Igår kväll när vi hade kommit hem så vaknade han till när vi lade oss. Pontus lade sig hos mig o sa: Jag vill ha lelle...och pappa ska göra den. Sen vänder han på sig mot mig och börjar pilla mage.

Ja han vet vad han vill. Lelle betyder välling. Det är kanske inte alla som vet det.

Idag har det regnat som bara den. Det var iofs behövligt men all regn behövde ju inte komma på en o samma dag 😉

Jag är dödstrött nu och ska nog gå o lägga mig rätt så snart. Ha en fin kväll.

Tycker du om min blogg? Lägg gärna till den i bloglovin eller i följaren till höger 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: