web analytics
Gå till innehåll

Från X-Faktor till en pojke som berör

Jag såg X-Faktor häromdagen och jag hade höga förväntningar på det. Mycket för att det har gått så många program som är liknande detta. Det var inte så länge sedan Idol gick. Tv4 har satsat mycket pengar på X-Faktor och jag kan ärligt talat inte förstå varför de slänger ut så mycket pengar på ännu ett program som är liknande många andra program som vi redan har. Det känns lite mättat faktiskt.

Jag fick se ett klipp på aftonbladet om en scen från X-Faktor men det är egentligen inte det klippet som jag tycker är intressant. Efter det klippet kommer det ett härligt klipp där en pojke har förlorat sin älskade apa (nalle) men som mamman hittar på e-bay några år senare. Att de denna lille kille bli så överlycklig berörde mitt hjärta. Kika gärna på klippet här. Först kommer X-Faktor men efter det kommer denna lilla fina killa med sin goa apa Aha.

Idag har jag varit hemma hela dagen. Det har varit tvätt och lite plock. Jag har även hunnit med att göra lite armband. Det har varit fint väder och det är det än. Jag hoppas på lika fint i helgen. Det hade inte gjort något. Veckan har gått fort som vanligt. Det är snart godisdag som de små kallar lördagen för.

Ikväll blir det att ta det lugnt. Förhoppningsvis lite vikning av tvätt med. Vad ska ni själva hitta på med då?

Intressant?

1 reaktion på ”Från X-Faktor till en pojke som berör

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: