web analytics
Gå till innehåll

Fruktansvärt

De flesta har väl läst om de två små pojkarna som blev mördade. Det är så tragiskt. Mamman är misstänkt och jag kan inte förstå. Man vet inte vad som hänt och man ska egentligen inte spekulera men det är svårt att låta bli med när man läser om något sådant. Jag tycker att det är skrämmande om det skulle vara så att mamman är skyldig. Stackars killar. Jag undrar hur deras sista minutrar var i livet

Idag är jag dödstrött. Jag har varit i stan två gånger. Första gången var jag på möte och andra gången hämtade jag de små från dagis. Nu sitter de här och äter en glass och jag borde göra lite nytta. Men jag hoppar på det och njuter av mitt kaffe i stället.
Ikväll är det föräldramöte men jag kan inte gå. Sambon ska på övning och jag har ingen barnvakt. Det är så typiskt men allt kan inte klaffa alltid, tyvärr.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Fruktansvärt

  1. mariellejohnsson

    Ja fy det är ofattbart. Hur kan man bara göra en sån sak?? Hon kunde väl åtminstone ha lämnaat bort dom till nån annan och mördat sig själv istället. Det kanske låter rått, men vem skulle kunna leva vidare efter att ha gjort nåt sånt mot sina egna barn? Nej jag fattar det inte!

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: