web analytics
Gå till innehåll

Grattis Hampus ❤️

Idag fyller mitt näst yngsta barn 17 år. Vart har dessa åren tagit vägen? Tiden springer iväg!

Ett stort GRATTIS till dig Hampus. Jag hoppas du får en underbar dag ❤️

När barnen fyller år så får dom bestämma nat. Det är egentligen ingen skillnad från andra dagar egentligen. Det är oftast barnen som bestämmer vad vi ska äta. Jag varierar maten så gott det går. Får barnen vara med och bestämma så äter dom maten. Idag har Hampus bestämt att vi ska ha kyckling med ris. Jag äter inte kyckling så jag ska ha torsk med potatis.

Jag vet inte om jag håller på att bli sjuk. Känns som att förkylningen hänger i luften. Är trött och hängig. Är trött efter gårdagens terapi. Arbetet slutar inte när jag går därifrån utan arbetet fortskrider därefter. Det gör mig trött. Sedan är ju innehållet tufft i sig.

Jag har inte gjort mycket idag. Varit nere på banken oväch lämnat in papper. Sedan har jag handlat på Coop till dagens middag. Det är allt. Nu sitter jag här hemma och känner mig låg. Kaffet smakar inte. Ska försöka göra dagen så bra som möjligt för Hampus i alla fall.

Önskar er alla en fin dag!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.