web analytics
Gå till innehåll

Grillfest

Var på grillfest i går. Det åskade och regnade men det var mycket trevligt iaf.Fredrik, Rickard och Roy stod för grillningen.

Ja de var lika glada trots att det regnade. De stod under ett träd så lite lä fick dom ju;-)
Maten serverades och det var bara att sätta sig ner och äta gott.

Ja det spelade ingen roll om det regnade och att åskan gjorde sig påmind lite då o då. Vi hade mycket trevligt och barnen hade roligt. Det är huvudsaken.

Efter maten...eller en stund efter maten så tog barnen sig ett dopp. Regnet hade slutat och åskan hade gett sig. De som inte badade spelade fotboll. Snacka om att de vuxna var slut 😉

Ja efter regn kommer solsken och det stämmer verkligen. Vi var inte hemma förrän sent i går men det var en av de roligaste kvällar jag haft på länge.

Läste i aftonbladet om en tjej som blev påkörd på ett övergångsställe av en bildförare som pratade i mobiltelefon. Det är farligt det där. När man är ute o åker bil så ser man ofta bilföraren man möter med en mobiltelefon i örat.

Det är iofs en sak, men det finns dom som ska sms:a medan de kör. Förstår inte det där. Jag har inget körkort så jag kör inte men jag skulle aldrig köra iaf medan jag sms:ade. Man behöver inte ha körkort för att veta att man inte har ögonen på vägen om man sms:ar.

Idag är det söndag. Vi har ätit frukost på altanen. Det blev varmt idag så man ska ta vara på dagen. Fredrik håller på för fullt att fixa till balkongen. Den förra åkte ju då det var storm här på Öland förra året. Vi hörde bara värdens brak. När vi tittar ut så ligger balkongräcket på marken. Nu ska han fixa till ett nytt.

Själv har jag vikt några tvättkorgar med tvätt. Nu ska jag snart dammsuga över här hemma. Önskar er som läser en fin dag.

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: