web analytics
Gå till innehåll

Halva veckan har gått

Ska börja med att gratulera vinnaren  till min tävling där vinsten var en valfri ängel. 

GRATTIS Cissa!
Skriv din adress till mig i ett mail elisabeth.nilsson.72@gmail.com

Vilken dag det har varit. Ja den har varit bra så det är inte det men jag har varit så trött. Vårtröttheten förmodligen samt att man lägger sig på tok för sent på kvällarna.  Jag ser ju på det förbjudna serien Big Brother. Det är inte förbjudet men ibland så känns det som att det skulle vara det för det är ett sådant program som man gärna inte vill säga att man ser på. Varför? Ja det undrar jag med. Jag ser på det. Det är till och med intressant ibland. Visst är det mycket skit med det med, men man kan blunda om an vill det. Programmen i veckorna är lite si så där men söndagen missar jag inte, för då ska en ut. Roligt och se vem det är ju.

Vi gick ner en runda till stan jag och några av barnen. En tur till apoteket och sedan till Svenssons så jag kunde ta ut Fredriks klocka. Den behövde ett nytt batteri. Tänk om man bara kunde byta ut batterier så där när man kände att det var dags att ladda dom? På en själv alltså. Jag har varit så trött idag men jag får skylla mig själv egentligen. Jag blev så sugen på nötkräm så jag köpte det. Brukar aldrig göra det annars men idag ville jag ha. Inte så smart av en diabetiker.

Vi gick vidare till Netto för att handla det jag behövde till min köttfärssås. I kassan när jag skulle packa ner mina varor så var det en kvinna som sa något om blogg. Jag kände mig rätt så dum för jag hörde inte riktigt och jag sa vad sa du flera gånger. Nej jag är inte döv fast man kan tro det ibland, men är det folk  som pratar runtomkring så hör jag mindre bra ibland och sedan kopplade jag inte heller. Men jag förstod ju sen vad det handlade om. Kvinnan brukar gå in på min blogg och läsa och när hon berättade vem hon var så kunde jag konstatera att jag även läser hennes. Vem kan missa hennes blogginlägg. Den handlar om mat och jag älskar ju mat.  Vem var denna kvinna då? Jo Kryddburken. Kika gärna in till henne här.

Det är roligt att träffa på dom som kikar in här och det är roligt att träffa dom som jag kikar in hos. Nu har man ett ansikte till bloggen så att säga. Det var roligt att stöta på henne.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe och njuter av smaken på det. Har precis ätit kvällsmaten och nu väntar jag bara in sambon som arbetar över idag. Ni får ha det så bra och sköt om er.

Intressant?

1 reaktion på ”Halva veckan har gått

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: