web analytics
Gå till innehåll

Hjärtsjuka Lovas kamp

Satt och tittade på Let´s Dance igår men jag missade vem som åkte ut. Jag orkade inte sitta uppe och se slutet. Känner mig smått förkyld och hängig. Jag såg nästan alla dansa med. Tror jag missade någon men Glenn Hysén missade jag inte 🙂 , men jag läste att det var han som åkte ut. Det förstår inte jag för han var bättre än Patrick Sjöberg. Ja det var lika bra att jag missade det!

Patrik Sjöberg har förresten anklagat TV4 för regelbrott. Det står i kontraktet att ingen får lov att ta privatlektioner i dans och ingen ska ha dansat förut. Han tänker naturligtvis på Benjamin Wahlgren. Ja det var det första jag reagerade emot när jag såg att Benjamin skulle vara med. Han har ju både dansat och sjungit förut så jag tyckte det var konstigt att han fick vara med. Han har ju trots allt lite större förutsättningar än övriga deltagare.

Telefonen har nästan varit tyst hela dagen igår. Ja nästan hela veckan faktiskt. . Det händer inte så ofta. Själv är jag så dålig på att ringa folk men man har så mycket annat hemma att göra. Man tänker: jag ska bara göra det här med o sen går tiden. Ringer folk så tar man sig tid. Sen en är jag sämre på att ringa när jag inte mår helt bra. Jag vet inte vad jag ska säga o det blir ett tråkigt samtal för den som har ringt.

I helgen händer det inte smycket. Vi funderar på om vi ska åka in till badhuset i morgon men jag vet inte än. Det beror lite på hur jag känner mig med. Annars kanske det blir en liten skogspromenad i stället. Det är rätt så skönt för då kan man rensa tankarna samtidigt. Man behöver inte säga så mycket då utan bara gå och njuta av naturen.

Jag gick in på expressen för att se om de hade några nyheter som var intressanta. Jag såg en som tog mitt hjärta och det var om lilla hjärtsjuka Lova. De skriver om hennes kamp och man fick se bilder på den lilla flickan. Jag ska följa hennes kamp, stackars flicka. Man ska verkligen vara lycklig över att ens barn har fått födas friska. Hampus hade ett blåsljud på hjärtat och de skulle kolla upp det en vecka senare och då hördes allt bra tack och lov. Det var inget mot lilla Lova men ändå, man tänker ju så klart.

Idag har jag planer på att fortsätta tvätta. Snart är berget borta men det är helg så det innebär att det kommer ett nytt. Sängarna ska renbäddas och alla handdukar ska tvättas. Just nu är vi 10 i huset så det blir en del att tvätta kan jag säga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: