web analytics
Gå till innehåll

Invigning på skolan

Invigning på Slottskolan idag. Naturligtvis så fick Fredrik larm strax innan så han for iväg och vi andra fick halv springa ner till stan 😉 men vi kom ner i tid och vädret var perfekt. Skolan har blivit jättefin. Men som Fredrik sa: Det var bättre förr. Nu vill kanske inte barnen hem från skolan 😉 (Se det med glimten i ögat)

Det kändes bra att vara på skolgården idag. Jag brukar bli kall i magen när jag kommer till en skolgård men det är på grund av min egen erfarenhet av skolan som barn. Tack och lov så har inte mina barn den erfarenheten.

Jag har fixat och donat med smycken idag. Jag känner mig bra nu men jag är trött i kroppen. Men egentligen så är det inget ovanligt det heller. Som det ser ut nu så kan jag åka ner till Skåne på måndag (yippii) Jag vill ju träffa min son.

Beatrice har en kompis som sover över. Roligt för henne. Det brukar alltid vara tvärtom. Jag tycker dessutom att det är roligt att ha henne hemma. VI skulle sett film tillsammans hade jag tänkt men det slutade med att barnen tittade och jag fastnade med mina smycken. Barnen hade en trevlig stund bland chips och popcorns skålar.

Nu blir det sängen så jag säger god natt och sov gott.

Intressant?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: