web analytics
Gå till innehåll

Jag är en bra mamma :-)

Jag pratade med en av mina bästa vänner i telefon och det var så skönt att höra nä'r hon säger att jag är en bra mamma och att jag inte skulle lyssna på annat. Jag vet att jag är det men det är ändå skönt att höra det från andra som ser mig i vardagen, sett mig i vardagen eller som har funnits där.

Kom nästan precis från läkaren. Det var skönt att prata med henne...tills hon säger att hon kommer vara borta till December. VA sa jag högt. Det är ju hur lång tid som helst. Men hon skulle fixa en bra doktor till mig ifall jag behövde under denna tiden.

Ska snart hämta mina små. Det är så skönt att bara titta på dom. De är framtiden och det är dom som är meningen med livet. Inte bara de små utan hela min barnaskara. Utan mina barn är jag ingenting brukar jag säga.

Ha en fin dag mina vänner. Sköt om er!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: