web analytics
Gå till innehåll

Jag i en artikel?!

Idag kom artikeln upp där jag och familjen blev intervjuade. Det var mycket intressant faktist. Igår kom det två rara tjejer från universitetet i Kalmar som läser journalist. De hade hittat min blogg på bloggportalen och tyckte på något sätt att det var intressant så de kontaktade mig. De kom som sagt igår och de var riktigt trevliga.  De hade mycket bra frågor tyckte jag. Jag och Fredrik svarade så gott vi kunde och jag tyckte att intervjun blev riktigt bra. Jag var lite nervös för hur det skulle bli när de publicerade den på deras tidning Avtryck.
 
Är ni intresserade av att läsa artikeln så kan ni göra det här. 

Idag har det varit fullt upp med att göra ingenting. Vi har storstädat vardagsrummet, köket och båda hallarna samt toaletten. Det tog 3 dagar. Vi har alla sovrummen kvar men idag tog vi faktiskt en paus. Vi tyckte vi var värda det. Däremot så har vi varit en tur i Kalmar. Bara jag och Fredrik och snacka om att det blåste. Det regnade oxå men jag tyckte att det var ganska så skönt iaf. För med regn så försvinner snön fortare 😉


Jag älskar torsdagar. Jag tror att torsdagar är min bästa dag. Det är dagen innan fredag logiskt tänkt och det innebär att det snart är helg. Vi har inget planerat inför helgen men det är skönt att bara vara och vara det tillsammans. 


Jag planerar för en varm dusch just nu och sen kryper jag nog ner under täcket och myser med de små ett tag. Ni får ha en fin kväll alla!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Jag i en artikel?!

 1. Jessica

  väldigt fin artikel jag läste om dig =) va fin bild också. Åh jag har också drömt om stor familj 😀 de verkar så mysigt!!!! Har en vän som har 8 syskon och hon o hennes familj dem gör jämt saker ihop 😀 så mysigt!! kram

  Svara
 2. Smulan

  Dom var mycket duktiga tjejerna som var här. Jag kommer själv från en stor familj och för mig är det inte så annorlunda att ha många barn heller. Tycker det är enbart mysigt 🙂

  Kram kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: