web analytics
Gå till innehåll

Min blogg

Ibland har jag faktist funderat på o stänga ner min blogg. Jag är väl inne på samma igen för tillfället. Känns lite meningslöst att ha den, men samtidigt så älskar jag att skriva. Jag skriver oftast det som faller mig in för stunden. Jag ventilerar mina tankar o funderingar om allt som händer o sker i vår värld.

Jag aktar mig dock för att bli för personlig i min blogg pga att det inte bara handlar om mig. Att skriva ner saker öppet i en blogg om en annan människa som man inte vet om den kommer att ta negativt är inte bra.

Jag skriver ibland om mina barn. Vad dom gör och vad vi gör som familj. Slänger in några foton då o då.

Jag har 7 barn o det händer alltid något men jag tycker själv att det inte är så spännande precis o då drar man sig för att skriva ner det, men biland kan man inte låta bli.

Det är roligare att skriva oxå när man får respons, men det är inte alltid man får det o då svalnar intresset för att skriva. Iaf för tillfället.

Vad är då syftet med min blogg? När jag startade min blogg så var det för att jag tyckte om att skriva. Jag har ingen bestämd kategori jag skriver i utan det är allt som jag tänker på för tillfället.

Jag brukar anordna tävlingar i bloggen just för att jag älskar utmaningar och tävlingar. Just nu har jag två tävlingar i gång. Den ena är det pärlsmycken.com som sponrar. Man kan vinna ett jättefint halsband med två långa hjärtan.

Den andra tävlingen är det barnlycka.se som sponsrar. Där kan man vinna en napp+napphållare och en pipmugg i matchande färger från Elodie Details.

Ja, det var lite om min blogg. Tyck gärna till om vad DU tycker om den.

Ha det gott o sköt om er!

10 reaktioner på ”Min blogg

 1. Pennelina

  Jag tycker du är en färgklick på cyberkartan! Men det är viktigt att bloggen är till för dig och inte tvärt om 🙂

  Allt handlar inte om hur smarta inlägg man skriver i tid och otid, eller antalet besökare... Prestationsångest och statistikpanik är ingen bra grund för att må bra 🙂 Säger inte att du har det, då! Men det är lätt att bli drabbad.

  Det är din blogg och du ska vara nöjd med den.

  Kram från Pennelina!

  Svara
 2. Penny

  Jag har också haft tviviel ibland och som du säger, får man väldigt lite respons så svalnar det ännu mer.

  Men jag har inte haft tvivel på sista tiden. Jag gillar att blogg för mycket =)

  Krm

  Svara
 3. Maria aka jakeline

  Jag känner igen mig i en del du skriver. Intresset svalnar gärna när man inte får någon respons för det man skriver. Nu, tack vare forumet, har man en ständig ström av kommenterande besökare, och det är underbart! 🙂

  Gillar din blogg, och vill inte att du ska lägga ner den! 🙂

  Svara
 4. Mailan

  tycker inte alls att du ska stänga ner din blogg.. Jag är inne och kollar så fort du gjort ett inlägg, dock är jag dålig på att kommentera.. Lovar att bättra mig! Kram

  Svara
 5. Smulan

  Tack så mycket. Ni är för goa. Nej jag blir säkert kvar här men ibland så tröttnar man, men det beror nog på livssituationen med. Ibland har man mycket annat o göra o hinner inte med det man skulle vilja.
  Kram på er!

  Svara
 6. Anonymous

  Ang Bloggande.
  Man bloggar för sin egen skull tycker jag men för det behöver man inte skriva att man har städat och tvättat mm mm i tid och otid.
  Tro fan att man måste städa och tvätta när man har många barn. Jag och min man har ett mer än dig och din pojkvän och har alltid att göra fast jag inte jobbar för min man har ett välbetalt jobb så han försörjer oss. Som sagt jag har att göra hela tiden och att sitta framför datorn är mycket sällsynt även om jag väljer det ibland så blir det bara små stunder. Jag har mycket uppfostrade barn som vet att de är älskade var och ett för sin egen skull. Har läst dina bloggar på ett annat ställe på internet för ett tag sen och då var det alltid liv runt dig. Vet att städa och tvätta inte är något du väljer i första hand då jag har varit i det huset du bor i på besök. Tänkte inte lägga ner någon tid på att kommentera nu heller men så kunde jag helt enkelt inte låta bli.
  Blir väl anmäld nu som vanligt men vad gör det jag har inte skrivit något värt att anmäla.

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: