web analytics
Gå till innehåll

Min husläkare försvann

Det fina vårvädret försvann och in kom förhoppningsvis den sista snön för denna vintern. Det är kallt och jag längtar till sommaren. Det gör min kropp med. Jag är så stel och mina leder gör mer ont när det är kallt. Jag fick en värmefilt av min son med familj när jag fyllde år. Den kommer väl till pass nu.

Jag är så trött. Orkar ju inte göra så mycket. Inte så mycket som jag själv vill. Ska försöka fortsätta i vårt vardagsrum i alla fall. Vi har ju ändrat om där och har inte fått allt på plats än.

Det känns som att jag har fått en spricka i min tand. Det går upp mot örat och mitt öga. Gick till tandläkaren men enligt röntgenbilder så såg allt bra ut. Han rekommenderade mig att gå till min doktor. Ringde och fick en telefontid och väntade in att hon skulle ringa.

När hon väl ringer så meddelar hon mig att jag inte har någon husläkare. Jag har på något sätt trillat ur hennes lista och hon har fullt!!!! Hon blev lite förvånad över att jag ringde henne för att få en tid när jag inte var kvar på hennes lista. Ja tro det. Jag hade tänkt detsamma.

Jag vill inte byta läkare. Har jag inte kvar dig nu? Ja jag lät nog rätt så desperat men jag vill för ingenting i hela världen bli av med henne som husläkare. Finns ingen läkare som hon! Jag blev lättad när hon sa att jag skulle fylla i en ny lapp så skulle det onda sig.

Har man väl fått en läkare som gör allt för sin patient så ska man hålla sig fast vid den.

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och samla krafter för dagen. Ha en fin dag och sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Min husläkare försvann

    1. Lisa

      Javisst kan det bli ännu en pärla till doktor 🤗 men vill gärna ha kvar den jag förlorade. Hon skulle fixa det iaf 🤗

      Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: