web analytics
Gå till innehåll

Möte och åter möte

Jag har varit på ett viktigt möte idag o ska snart gå på ett till, men innan dess så ska jag upp till vårdcentralen med min 13-åriga son. Han har gjort illa sin stortå. Nageln har delvis lossnat och han har svårt för att gå. Speciellt när han måste ha skor på sg.

Jag har hunnit att vara på skolan med idag någon timma. Var hos tvillingarna en stund på deras svensklektion. De är så duktiga. Roligt o se dom arbeta!

Återkommer senare i kväll.

Vill påminna om mina tävlingar som jag har. Den ena kan man vinna en napp+napphållare och en pipmugg. Vinnaren väljer fritt vilken sort man vill ha. Tävlingen sponsras av Barnlycka .

Den andra tävlingen sponsras av Smarta saker , och vinsten är en nödladdare till en iPhone. Den har ett värde på 450 kr.

Behöver ni inte det själva så känner ni kanske någon. En perfekt present. Födelsedagspresent eller bara en gåva till någon som ni tycker behöver det, eller om ni bara känner för att ge bort något.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.