web analytics
Gå till innehåll

Något bortkommen eller?

Vilken morgon. Hur farao ska dagen sluta?!

Jag har knappt sovit någonting i natt så i morse var jag som en död zombie. Barnen skulle kläs på och de skulle ut och sätta sig i cykelkärran. De större barnen skulle ta sina väskor och sätta sig på sina cyklar.  När jag kommer ut så ser jag min morgontidning ligga slängd på gården. Ännu en gång har inte tidningsbäraren orkat lyfta upp locket till vår brevlåda. Så jäkla irriterad på denna tidningsbud så det står mig upp i halsen. Det är inte första gången han slänger in den på topten.

Funderar på om jag ska ta bort locket till min brevlåda för han verkar ju tycka att den är väldigt tung att öppna. Att det ska vara så svårt att lägga tidningen där den ska vara!!!

Jag cyklar i väg med barnen i släptåg. Efter en stund så ser jag att min dotter inte är med. Vi hann inte så långt så jag förstod inte vart hon hade tagit vägen. Fredrik kommer med henne i bilen. Jo då hade hon hoppat upp på cykeln och sedan kommit på att hon hade glömt sin väska. Hon hoppar av och vi andra cyklar. Jag visste inte om att hon vek undan. Nu var det redan på hemmaplan tack och lov.

När Fredrik kom med henne så fortsatte vi att cykla. Jag lämnar barn på dagis och sedan cyklar vi iväg till skolan där jag lämnar tvillingarna. Sen cyklar jag hemåt, men när jag har kommit halva vägen hem så tänkte jag om jag skulle köpa hem några frallor och frossa i mig till frukost. Sagt och gjort. Jag sticker inom macken och ska köpa frallor. Jag tar det jag ska ta och när jag kommer till kassan så tittar kassörskan på mig och frågar: Är det 3 för 18?

???????????????

Ja kunden ska ju kunna priserna utantill när man kommer in på den macken. Det är likadant varje gång! De borde väl lära sig någon gång vad deras saker kostar. Men nej då. Fråga kunden bara och verka bortkommen. Det gör ingenting. Verkligen trovärdigt och ansvarstagande. Det är inte bara de anställda som är lite bortkommen bakom kassan utan det är ägarna med. Inte ens dom vet vad det kostar.

Det står 3 för 18 kronor eller 1 för 7:95. Jag brukar ta 3 för 18 men sist när den ena ägaren stod där så skulle jag betala 21 kronor. Trodde han iaf. Jag fick förklara för honom att det stod 3 för 18 på skylten så då blir det bara 18 kronor.

Jag hade inte sagt något om de har olika priser alltid men de har ju haft samma sen jag flyttade hit för 6 år sen! Ja lite irriterad idag är jag. Jag fick ju inte mitt kaffe förrän jag kom hem så jag har inte varit som människa förrän nu.

Ha en fin dag!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: