web analytics
Gå till innehåll

Nätmobbing är tyvärr vanligt

Då var det kväll och jag ska ärligt erkänna att jag är inte ledsen för det. Jag har gått en hel dag i Kalmar så man är rätt så sliten nu. Min dotter skulle till röntgen så jag åkte in för att följa med henne. Allt gick bra. Nu väntar vi på svaren men jag tror inte att det kommer visa sig något. Skönt är ju det förstås. Jag tror hon har samma som mig. Jag har en inflammation som ligger latent hela tiden i höger handled. Den kan vara bra på morgonen för att göra ont på eftermiddagen. Beroende lite på vad jag gjort på dagen med. Stéphanie har spelat volleyboll så det kan vara en bidragande faktor.

Vi lunchade ihop i Kalmar. Det var så mysigt så. För min del blev det sallad och det var gott. När Stéphanie var tillbaka i skolan så satt jag och läste lite och drack en kopp kaffe. jag hade tänkt att ta mig en promenad men min rygg och höft sa nej. Kalmars gator är inte roliga att gå på alltid.

Nu sitter jag här och tar det allmänt lugnt. Jag har läst lite nyheter på internet. Läste om Marias dotter som blev näthatad och som till sist tog sitt liv. Ingen rolig läsning. Varför kan inte bara folk låta andra vara ifred? om de nu inte gillar den personen så förstår jag inte varför de vill lägga ner så mycket tid och energi på den människan. Internet i alla ära, men allt har inte blivit bra med internet. Folk tror att de kan gömma sig bakom skärmen. Många gånger kan de men inte alltid. Oftast så spelar det ingen roll för mycket ska till ändå innan poliserna gör något.

Fredrik är i Köpingsvik hos sin mamma och med sig tog han Hampus och Pontus. Det innebär att jag sitter här med de stora barnen. De spelar Mario Cart och sitta och lyssna på dom kan vara rätt så roande faktiskt 🙂

Ha en fin kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: