web analytics
Gå till innehåll

Nu bär det iväg

Idag så har min son med barn samt min dotter flyttat hemifrån. Stéphanie flyttade ihop med sin pojkvän. Robin är ensamstående pappa. De har fina lägenheter i en fin omgivning. De bor inte så långt ifrån varandra.

Nellie ville ha med sin farmor ut på lekplatsen. Det är roligt att se dom små liven leka. Det påminner mig om min egen pappa som älskade att se sina barnbarn leka.

Nellie gungar för fullt
Sebastian leker för fullt

Innan vi åkte hem så kom Nellie och ville ha em puss och kram. Hon Bille sitta i mitt knä vilket hon fick så klart. Hon var ledsen. Det tar ett tag innan hon vänjer sig med att de bor själva nu. Hon ville vara hos farmor så hon. Tårarna rann. Jag vill att du kommer i morgon så hon.

Det är klart att det känns för henne med. Hon har alltid varit farmors flicka sedan födseln...och det är hon ju då fortfarande 🤗 Jag lovade att vi skulle prata ofta i telefon o att vi snart kommer träffas igen.

Hon kröp upp i sin pappas famn sen. Härligt och se. Känns då skönt för jag vet att barnen har det bra hos sonen och han gör ett fantastiskt arbete. Det märks på dom båda barnen att de har det bra med Robin

Nellie och jag

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: