web analytics
Gå till innehåll

Nyklippta småpojkar

Jag missade hånet på tv och det var nog lika bra det. Vad jag läste i aftonbladet så hånade Filip och Fredrik en av Sveriges mest underhållande programledare, Lennart Hyland. Det är att sjunka lite lågt att håna en död människa. Lite skam i kroppen borde dom ha tycker jag.

Jag läste om småpojkarna som hittades döda. Mamman har erkänt att hon dödat dom. Hur kan en mamma bara göra en sådan sak och sedan låtsas som att hon är oskyldig. Gå runt och leta efter pojkarna och säga att hon är oskyldig.? Helt otroligt. Stackars pojkar. De drunknade och jag kan inte ens tänka mig hur rädda de måste ha varit.

Idag är det fredag och det är otroligt skönt. Alla barnen är i skolan samt på dagis så jag sitter här hemma själv. Jag var flitig igår. Jag ändrade om lite i köket och storstädade på golvet och sorterade ut från skåpen. Jag är inte helt klar med skåpen men det blir en fortsättning idag. Ska även tvätta i helgen. En av dagarna ska vi åka in till Kalmar och storhandla. City Gross har de storförpackningar och man tjänar på att åka in där och storhandla faktiskt.

Jag klippte pojkarna med igår. Benjamin, Hampus och Pontus. De ser nästan likadana ut nu. Man kan verkligen se att de är syskon. Kommer in bild lite senare. Idag ska jag klippa flickorna men det blir bara topparna på dom för de vill ha långt hår.

Igår fick jag även hem lite mer saker till min smycketillverkning. Snart har jag det mesta som jag behöver och kan börja. Har provstartat men man har en bit till att lära sig. Man hittar mycket på nätet som man kan ta till sig och det är ju bra. Yutube brukar jag titta på. Det finns en hel del där faktiskt.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe. Ha en fin dag så hörs vi senare.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Nyklippta småpojkar

  1. Matilda [myphoto.blogg.se]

    Tycker precis som du att det är hemskt det där med pojkarna så hittades döda :/ Usch, och att mamman kunde göra så!

    Svar: Vad roligt, ja fotografering är verkligen kul att hålla på med! Och det ger minnen för livet! Keep it up 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: