web analytics
Gå till innehåll

Nytt kapitel

Jag släppte ut hundarna på gården i morse och fick se att det hade snöat. Inte så mycket men fullt tillräckligt för att jag skulle dala i mitt sinne. Vad är det med snö som får mig att sjunka ner i mitt mående? Det skulle jag vilja veta.

Men nu skiner solen och snön är borta igen. Jag och några till i familjen tog en promenad till Dollarstore. Barnen skulle handla och både jag och Fredrik fyndade lite med.

Såg ni på talang i fredags? Det gjorde jag. Otroligt duktiga dansare. Det var en grupp på 29 personer från Eslöv som var med och tävlade. De var duktiga men jag hejade på de två syskonen som tävlade. Så otroligt duktiga. Det var en fröjd för ögat att se dom dansa.

Själv är jag en gammal showdansdansare. Svårt att tänka sig idag dock. Idag är jag stel som en pinne. Har själv Svårt att tänka mig att jag en gång har kunnat gå ner både i splitt och spegat.

Jag kan sakna dansen ibland. Att få utlopp med känslor i dansen var något som var så skönt. Energin flödade och jag dansade ofta bort negativ energi. Allt tog slut efter en misshandel på gymnasiet. Jag hade hela min framtid planerad. Men jag fick lägga dansen på hatthyllan och göra det bästa av situationen. Jag började jobba med människor istället. Helt underbart. Jag älskade/älskar att jobba med äldre människor. Idag gör jag inte det i heller, men man vet aldrig vad framtiden har att ge.

Nu med facit i hand så är jag inte så ledsen över misshandeln som grusade min dröm för hade inte misshandeln hänt så hade jag inte haft mina barn. Allt som sker har en mening. Det är vad jag tror!

Om en vecka blir Hampus 15 år. Stora killen. Jag förstår inte vart tiden har tagit vägen. Det är med barnen man ser hur gammal man själv har blivit. Det får mig att börja tänka på mitt eget liv i övrigt. Hur vill jag hur mitt liv ska vara och se ut? Jag vet vad jag har haft, jag vet vad jag har...och hur vill jag ha det? Ingen lätt fråga att svara på.

Nu är jag på väg in till stora dottern. Ska sova där tills i morgon då jag ska på terapin.

Jag hoppas ni får en fin söndag mina vänner. Sköt om er!

Publicerat den Kategorier Livet

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: