web analytics
Gå till innehåll

Olika efternamn

Då var det en ny dag och jag är helt slut redan. Jag är så trött. Det tar på krafterna att planera bröllop 😉 Jag längtar verkligen till lördag. Inte bara för att jag ska gifta mig utan för det kommer nära och kära som jag inte har träffat på flera år. En fin vän som har en egen speciell plats i mitt hjärta kommer. Jag har inte träffat henne på nästan 10 år. Sen har jag en annan bästa vän som jag sällan träffar men som också har en speciell plats i mitt hjärta. Det kommer en morbror och hans fru som jag inte sett på ett mycket bra tag så jag är helt säker på att det blir en superbra dag.

Jag fixade alla kläder i går. Jag köpte in dom för ett tag sedan men nu kompletterade jag dom. Hängde upp dom i set. Barnen kommer bli så fina. Hampus längtar till lördag. Inte för klädernas skull utan för tårtan hahahaha. Barn är för härliga.

Vi har pratat om efternamn. Jag vet inte hur jag ska ha det. Om jag enbart ska ha Fredriks eller om jag ska ha mitt som mellannamn. Jag heter Nilsson och det är ett vanligt alldagligt namn men mina tankar går till min pappa. Ibland känns det som att jag lämnar pappa bakom mig om jag tar bort Nilsson. Löjligt jag vet men man kan inte rå för sina känslor.

Häromdagen när jag pratade med min dotter så slog det mig plötsligt att för pappa hade det inte spelat någon roll. Hade han levt så hade han sagt att jag skulle ta Anderson. Min stora son är vuxen och heter Nilsson och han ska köpa sig ett eget efternamn när han gifter sig. Min näst äldsta son vill heta Nilsson för det är efter han morfar säger han. Stéphanie vet inte om hon ska ha bådas. När jag frågar tvillingarna så spelar det dom ingen roll säger dom. De två små heter Andreson Nilsson och de vill fortsätta att heta det. Vi har sagt att vi låter barnen själva bestämma så blir det inga negativa känslor kring efternamnet.

Nu ska jag göra lite nytta. Ha en fin dag alla vänner.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: