web analytics
Gå till innehåll

Onödig fakta bl.a

Ja...jag hade lite tid över o passade på att knåpa i hop med lite onödig fakta.

Jag har skrivit precis 1100 st blogginlägg. Detta blir det 1101. Av alla dom inläggen har jag fått 1638 st bloggkommentarer. Det blir 1,48 kommentarer per inlägg i genomsnitt. Vissa inlägg har många kommentarer och vissa har inga alls.

Det finns dom som återkommer och läser och som kommenterar och sen finns det dom som bara läser och kommer tillbaka. Sen finns det dom som kommer inom o tittar o går ut igen o kommer inte tillbaka.

En del är anonyma. Varför kan man undra. Beror det på att de inte orkar skriva i innan de skickar i väg kommentaren eller kan de inte stå för sin åsikt? Eller är det lättast att bara skicka i väg det man har skrivit?

När jag själv kommenterar så gör jag det med mitt namn, men det är inte alla som gör det. Men visst. Man ska vara glad för dom kommentarerna med för annars hade det kanske inte varit så många som 1,48 om dagen.

Ibland så undrar man om inlägget man skrev var så pass ointressant så de inte vill kommentera eller är det för att de inte orkar? Eller för att de vill vara anonyma?

Ibland så skriver man direkta frågor i bloggen, men det är likadant där. Inga svar. Så det står helt klart att jag ska vara glad för de kommentarer jag får!

Lite ironi i det hela. Jag är jätteglad för de kommentarer jag får.Anonyma eller inte!

Hur som helst. Vi har varit i stan med de små. Hade några ärenden så vi tog sittvagnen o gick ner. Innan klagade man på all snö. nu lär man klaga på all slask som ligger på gator och trottoarer. Det var tungt att köra vagnen så Fredrik fick ha den äran att göra det.

Vi gick in på china restaurangen och åt av deras buffé. Det var gott och trevligt. 

 
 
  
 

Gick sen o hämtade hem Beatrice och sen rakt över hela stan nästan för att hämta hem Benjamin som var i tennishallen. Här nedanför så passade Beatrice och Hampus på att klättra i snöhögarna som låg utanför Tennishallens ingång.

Robin o Stéphanie är fortfarande kvar på badet.

En maskin tvätt har jag tvättat och jag har vikt den tvätt som väntade. Ska snart ner igen o fixa en ny maskin. Sen är det småplock som gäller. Ha det gott!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

3 reaktioner på ”Onödig fakta bl.a

 1. Pennelina

  Tror inte det spelar så stor roll hur smart man skriver... Ibland har i alla fall jag så kort om tid (eller mår dåligt) att jag hellre kikar in en kvick tur än låter bli för att jag inte hinner kommentera.

  Det är värre om man börjar tappa allt för många följare 😉

  Skriv på du! Jag läser 🙂

  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: