web analytics
Gå till innehåll

Överdrivet…eller?

Efter att ha läst nyheterna på aftonbladet så måste jag ju bara kommentera några artiklar. Först ut är det stora barndopet som ägde rum i går. Det var inte mindre än vår lilla prinsessa Estelle som döptes i Stockholm. Som nästan alla andra barn så fick detta barn dop presenter. Hon fick en del fina presenter men det var just en present som jag reagerade på. Det var från riskdagen och gåvan var 200 barnböcker.

Jag tycker att det är en fin present, det är inte det, men jag tänkte direkt på alla de barn som inte får en enda gåva alls när de döps. Eller de barn som får växa upp utan en enda barnbok i sin hand.

Egentligen är det inte böckerna som får mig att fundera utan det är själva antalet i sig. Vi lever i ett land där alla ska ha rättigheten att få läsa men det är inte alla som får den ändå. Lite kränkande mot alla de barn som får vara utan kanske. Eller så är det bara jag som tänker dumt.

Jag tycker det är roligt som sagt för Estelle att få så många fina presenter, men denna lilla flicka är egentligen inget barn som hade behövt att få alla dessa dyra presenter för hon hade kunnat köpa det ändå.

Jag hoppas ni förstår min poäng i det hela. Ibland är det lite svårt att förklara fult och fast vad man egentligen menar.

Sen läste jag om en Puma som var shoppingsugen. Den stora katten kom i närheten av ett köpcenter och blev skjuten av någon som inte har förstått att man kan bedöva katten i stället för att ha ihjäl den. Hade det inte varit bättre att bedöva katten och sedan släppt den där den hör hemma? Jag förstår inte poängen med detta heller faktiskt.

Sedan stötte jag på en artikel om nudister. De som älskar att gå nakna. Egentligen finns det kanske inte så mycket att säga om det men jag tyckte ändå att det var lite komiskt. Ett par gick ut i den kalla vintern med enbart stövlar och vantar på sig. Det såg lite roligt ut.

Jag tycker att alla ska få vara som de vill vara och vill en del vara nudister så får dom mer än gärna vara det. Dock så kan jag inte själv förstå hur de kan gå runt nakna inför andra människor. Ett äldre par sa att det var dom som var de normala och med det syftade dom på skulle jag tro att vi alla är nakna och att det är naturligt. Jag håller med, men jag känner mig naken utan kläder. Logiskt eller hur..skratt...Det är en vanesak med skulle jag tro. De som är vana med att vara nakna inför folk tycker ju att det är naturligt.

Denna dagen har annars börjat bra och jag tror den kommer sluta lika bra. Ha en fin dag alla.

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: