web analytics
Gå till innehåll

Pratat med Lill Lindfors idag

Idag stod en tur till apoteket på listan. Pappas medicin skulle hämtas ut. Jag åkte upp till honom på förmiddagen med då var han på bingo så jag återkom efter jag hämtade barnen på fritids och dagis. Idag har det inte varit lika varmt som det har varit under påskhelgen.

Nu har nästan alla barnen varit hos tandläkaren. Det gick rätt så bra. Alla barnen var duktiga. Hampus hade ett litet litet hål som de lagade och det gick fort och smidigt. Pontus var lite rädd att sätta sig i stolen men jag hade honom i knät så han insåg rätt så fort att det var inte så farligt. De två minste gick först och sedan gick Benjamin in. När det var dags att skicka in Beatrice så pratade barnen med en kvinna.
 
Hampus låg på en kudde och tittade upp i taket och sa till kvinnan att hon var upp och ner. Hon stod i taket sa han. Hon pratade på med barnen och sen stod jag och pratade med henne en stund. Hon var riktigt trevlig. Det är roligt när en sådan pass stor kändis är som vanliga folk. Det var Lill Lindfors jag pratade med och hon är verkligen som vilken människa som helst. Hon tyckte det var roligt att jag hade 7 barn men hon sa att det inte var såp vanligt. 
 
Nej det ska gudarna veta. Här på ön är det max 3 barn per familj. Ja två-tre sa Lill och det kan jag hålla med om saom sagt. Jag blev ju uttittad när jag kom med mina barn på torget. I flera affärer trodde dom att jag var dagmamma som var ute med mina dagbarn. Alla blev lika paffa när jag berättade att barnen var mina egna. Då hade jag bara 5. Man kan ju bara gissa vad de säger nu efter 7 barn 🙂

Ha en fin kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: