web analytics
Gå till innehåll

R.I.P

Det har inte blivit något bloggande de sista dagarna. Har inte riktigt känt mig på top, men nu ska jag ta igen det 😉 Hela helgen har sprungit i väg och vi är redan inne i veckan. Halva den har snart gått.

Det har varit mycket mys med familjen. Annars har vi tagit det lugnt.

Jag läste på nätet att Leslie Nielsen är död. Han dog av komplikationer av lunginflammation som han hade. Det var synd. Alla de goa fina äldre skådisarna försvinner en efter en. Han var rolig. Är det någon som har missat hans Den nakna pistolen filmerna? Inte jag. Jag har sett dom flera gånger. Jag älskar den sjuka humorn! Leslie Nielsen blev 84 år. R.I.P!

Aftonbladet TV4

Nu kallar mina hushållssysslor på mig. Ha en bra dag! ‎

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”R.I.P

  1. Anna

    Jag har inte hängt me rikigt eftersom jag är borta, i morgon är jag hemma igen om flygen går som de ska, ska ju mellanlanda i Köpenhamn.
    Kram Anna

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: