web analytics
Gå till innehåll

Rastlös och åter rastlös

Igår var en jobbig dag. Den började med att jag inte hade ro i kroppen och det höll i sig till sena kvällen. Jag var så rastlös så jag hade inte ro att sitta still så det slutade med att jag gick från ena ställen till nästa och inget vettigt fick jag gjort. Dessa dagar är så otroligt jobbiga. Idag känns det lite bättre. Än så länge i alla fall. Dock så är det fortfarande förmiddag och dagen är lång. Får väl se vad som händer och sker idag.

Det är skönt väder ute och kan regnet hålla sig härifrån så blir det att sitta ute och njuta av solens strålar. Kanske så kan jag få ro till att börja läsa en bok. Det var ett bra tag sedan sist. Jag hittade en bok på en loppis. En verklighetsbaserad. Mycket sorglig då den handlar om en mamma som var deprimerad. Sköt sin 6 veckors pojke till döds och sköt sig själv efteråt. Dock så överlevde mamman. Den är säkert hemsk att läsa men jag måste bara ta tag i den och börja läsa.

Det är mina planer för dagen i alla fall. Att försöka både med att kunna sitta ner och njuta av stunden och förhoppningsvis kunna börja läsa min bok.

Ha det gott och sköt om dig!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: