web analytics
Gå till innehåll

Säg den lycka som vara för evigt!

Jag fattar inte vart dagarna springer hän. Det är flera dagar sedan jag bloggade men ändå så känns det som om det vore igår. Idag har det varit en bra dag. Mestadels iaf. Var i Kalmar med stora dottern. Hon skulle träffa en läkare men innan den tiden var inne så shoppade vi lite grann. Jag köpte till bröllopet. Det börjar närma sig ditåt nu. Innan vi åkte hem så blev det en pizza. Dottern orkade inte hela sin så vi frågae efter något att ta hennes andra halva i. Killen som stod i kassan delade pizzan och lade ner den i en kartong.

När vi kom hem så var det bara för mig att göra mig i ordning för att åka med Fredrik till Kalmar. Vi fick biljetter till revyn Två charmörer på vift som var bland annat med Robert Gustavsson, Allan Svensson och Ing-Marie Carlsson. Den var kanonbra. Jag skrattade och hade en mycket trevlig stund där inne med Fredrik. Biljetterna fick vi av min svärmor. Det tackade vi för. Innan vi åkte hem så hämtade vi upp min stora son André. Han jobbar i Kalmar så det passade bra med tiden då han slutade då revyn var slut.

Nu sitter jag här hemma och det är lugnt och tyst. Det är då tankarna tar fart. Jag känner mig ledsen och jag förstår inte vad som egentligen händer. Om det händer något. Det kan ju faktiskt vara som så att det är min hjärna som spelar ett litet spratt. Det känns konstigt iaf och det känns långt ifrån bra. Jag kommer göra som strutsen hädanefter, gräva ner mig i sanden.

Jag ska lägga mig nu, med ångest som äter upp mig inombords. Att jag aldrig lär mig.....

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: