web analytics
Gå till innehåll

Sally min Sally

För snart 8 år sedan köpte jag min första hund av min bästa väninna. Vi valde en tik och hon fick namnet Sally Taz Fideli ☺️

Taz ville min yngsta son att hon skulle ha och Fideli ville min näst äldsta son ha. Sally blev tilltalsnamnet. Sally är så klok, så klok och helt underbar. Hon brukar sitta med oss på en stol runt bordet när vi spelar spel eller bara sitter och pratar. Sally betyder så mycket för mig. Hon är ett levande minne av Carina ❤️

Idag är det den 1 augusti. Sommaren går mot sitt slut, men än är det veckor kvar. Jag har inga speciella planer förutom att hälsa på min yngsta dotter. Det är skönt och kunna ta dagarna som dom kommer.

Idag fyller min svärdotter år så vi ska gratulera henne. Det skulle visst bli grillning I trädgården. Dom får tur med vädret ☺️

Önskar er alla en fin och dålig dag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: