web analytics
Gå till innehåll

Skördefest på ön (bilder)

Vilken underbar helg det har varit. Min mamma och hennes man kom hit i torsdags för att spendera skördefesthelgen med oss. På torsdagen så var det tre år sedan som vi urnsatte min pappa men då var det den 29:e. På fredagen åkte vi upp och satte rosor, både hos pappa och hos Fredriks bror Tomas. Vi gick en runda i stan men det fanns inte så mycket då. Däremot på fredagen så var det mycket folk. Mycket mer än vad det har varit i somras. Det kändes som lite förr i tiden 🙂

Jag tittade runt och såg vad jag ville köpa men tänkte vänta med det till lördagen. Det var mycket folk då med. Vi fick tag på två fina vinteroveraller till de två små killarna för 200 kr styck. De var så fina. De hade kostat runt 600 kr från början men affären ska som vanligt stänga över vintern så de ville bli av med sina varor. Jag fick tag på två plånböcker. Vars en till tvillingarna, ett par byxor till Stéphanie och en keps till Benjamin som jag vet att han ville ha. Köpte även ett par skor till honom som kostade 50 kr. Det var inte mycket jag fick betala för allt det. Allt som allt så betalade jag 670 kr.

Vi tog en tur till Södra Öland detta året. Förra året var vi på Norra så vi ville se lite annat denna gång och det var jag glad för. Vi åkte ner till Eriksöre. Så fint och mysigt där var. En egen liten by som hade så många fina saker att visa upp. Någon hade målat fina djur och natur och några tomtar på takpannor. Andra hade gjort tomtar med tyg. Det var böcker, godis och naturligtvis en massa grönsaker och frukter. Det var så mysigt att gå där. Passade på att träffa sonen och hans flickvän en stund. Tove bor där nämligen 🙂

På söndagen så tog vi en tur till stan igen och då var det inte något folk alls kändes det som. Vi köpte hem bröd och fikabröd. Det var nog allt som jag handlade den dagen. Ja om man bortser från bingolotterna som vi köpte. Jag, Fredrik och Benjamin skulle se om lyckan skulle le mot oss men det enda vi vann var en ny lott. Ja det var väl inte så illa det heller men visst hade det varit roligt och man hade varit en bland dom som för en gång skull vann något stort?!

Mamma och Lasse åkte hem idag så nu är det så tomt här hemma. Men det har varit en mysig helg och jag tackar mamma och Lasse för att dom ville dela skördefesten med oss. Nedan ser ni lite bilder från helgen.

'

 

3 reaktioner på ”Skördefest på ön (bilder)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: