web analytics
Gå till innehåll

Skrattat trots smärta

Ja snacka om en stressig dag och inte har det hjälpt att man har haft ont i tandköttet där min tand har suttit. Jag är svullen och min dotter såg att jag har ett stort blåmärke på kinden (på huden).  Jag lever på värktabletter just nu.

Vi åkte in till Kalmar idag för att fixa pass till de små och fotografera tvillingarna så vi kan få id-kort till dom. Det var mycket folk på polisstationen idag. Det var fler som skulle skaffa pass tydligen. Det gick bra där i alla fall.

Nu ikväll har vi spelat kort, skrattat och haft mycket roligt. Jag är dödstrött just nu så det blir sängen nu. God natt och sov gott på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: