web analytics
Gå till innehåll

Snart dags att återgå till rutinerna igen

Då är det dags för kasta ut julen för denna året. Julhelgen har verkligen sprungit iväg. Tycker dagarna blir kortare och kortar för varje år som går. När jag var runt 20 år så kändes dagarna inte så här korta. Man tyckte att man hade hela livet framför sig och det hade man så klart, men nu när man närmar sig de 50 åren så springer åren iväg och det med ett skott.

Ja jag blir 46 år om några veckor. Halva livet har gått...ja om jag har tur vill säga för vad som helst kan ju faktiskt hända. Jag lever kanske på övertid vem vet?! Så positivt det blev nu då hahaha. Men man vet ju aldrig hur ens liv ser ut framöver. Vad som helst kan ju faktiskt hända.

Jag har en bästa vän som kämpar mot sin cancer. Denna jävla sjukdom som nästlar in sig i så många människor. Jag tycker det är så många som lider av denna sjukdom. Mer än vad det har varit. Idag är det nog lättare att säga antalet som INTE lider av den än med dom som bär den.

Johannes Brost dog i förrgår av sjukdomen. Han kämpade på han med. Det är många kändisar som fått kämpa mot cancern. Inte bara kändisar utan helt vanliga Svenssons med. I år är det 7 år sedan min pappa dog. Jag förstår inte vart dessa år har tagit vägen.

Min väninna kämpar på. Jag har försökt att få tag på henne nu i flera dagar men växeln svarar inte så ofta. Fick direktnumret till avdelningen men det försvann från min telefon. Men jag får fortsätta att ringa växeln på måndag. Jag ger mig inte förrän jag har fått prata med henne.

Jag har ont i mina leder idag. Speciellt i benen men det är kylans fel. Att ha fibromyalgi är inget roligt att ha under vinterhalvåret. Inte resten av året i heller men just under vintern så är det skit.

Vi är bara halva styrkan hemma. Vi har bara de 4 yngsta barnen hemma. Resten är iväg under helgen. Ingen liten Nellie som kommer till sin "Sarmo" och håller henne sällskap. Nellie kan inte säga farmor än så det blir Sarmo. Det låter så gulligt. Igår kväll kom hon upp och satte sig bredvid mig i soffan och tog min hand. Sedan satt vi där och tittade på tv medan vi höll varandra i händerna. Hon är ju bara för go!

Nu ska jag dricka en kopp kaffe och försöka piggna till. Ni får ha en fin kväll och sköt om er!

6 reaktioner på ”Snart dags att återgå till rutinerna igen

  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Som sig bör? Är det en oskriven lag som ni har här på Öland eller det är kanske bara generellt i Köpingsvik? ...eller Högsby? Här kastar vi ut julen när vi vill!

   Svara
 1. Rebecka

  Som sig bör? Så dumt för det är väl upp till var och en att bestämma när man vill ta ner julsakerna. Vad är det för människa som skriver en sådan kommentar till dig?

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Ja du. Hon tror sig ha en egen lag när det kommer till julen. Vi slänger ut julen när vi vill. Det finns dom som inte ens firar jul. Stackars dom. Undrar vad hon tänker om dessa människor som inte ens slänger in julen i sina hus?! Hon är bara patetisk!

   Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: